Souhlas se zpracováním osobních údajů

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Regionální agrární komora Královéhradeckého kraje , se sídlem Třída SNP402/48, 500 03 Hradec Králové, IČ: 70959811, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L8900 (dále jen „RAKKHK“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje: 
    1. -    jméno a příjmení
    2. -    adresa
    3. -    telefonní číslo
    4. -    e-mail 
       
  2. Jméno, příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem soutěže Potravina a potravinář Královéhradeckého kraje. Tyto údaje budou po ukončení soutěže skartovány.
     
  3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti: Regionální agrární komora Královéhradeckého kraje, třída SNP 402/48, 500 03   Hradec Králové
     
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno RAKKHK, osobní údaje však pro RAKKHK mohou zpracovávat i tito zpracovatelé: 
    1. a.    Agentura M.C.O.M. coby poskytovatel software
    2. b.    Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
       
  5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle nařízení máte právo:
  • vzít souhlas kdykoliv zpět
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, žádat si kopii těchto údajů
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud
 
123movies