O nás
Restaurant Vnuk se zaměřuje na sezónní suroviny, čerstvé ryby a masa z farem, které jsou v našem nejbližším okolí. Sami si zrajeme kvalitní maso suchou cestou a vyrábíme masné výrobky z lokálních surovin. Připravujeme nejen masové speciality a steaky, také pečeme vlastní chléb, bagety, focacciu, domácí limonádu, pečené čaje, dokonce i výborné dezerty, jako třeba větrníky, panna cottu, pralinky nebo semi sféry. Prostě od začátku až do konce, od porcování, přípravy, vaření až po servírování, za tím vším stojí tým Restaurantu Vnuk. Zakládáme si na vysoké kvalitě, proto farmáře objíždíme osobně, sami si vybíráme a nakupujeme, poté také u nás v restauraci porcujeme a zpracováváme. Máme tak dokonalý přehled o všech ingrediencích, vaříme s pokorou a respektem ke všem surovinám. Připravujeme jídlo s příběhem, které lidi spojuje, koncept přípravy, který má hlavu a patu. Můžete nás také sledovat na našem FB