Restaurant Vnuk


Facebook WEB

O nás

Restaurant Vnuk se zaměřuje na sezónní suroviny, čerstvé ryby a masa z farem, které jsou v našem nejbližším okolí. Sami si zrajeme kvalitní maso suchou cestou a vyrábíme masné výrobky z lokálních surovin. Připravujeme nejen masové speciality a steaky, také pečeme vlastní chléb, bagety, focacciu, domácí limonádu, pečené čaje, dokonce i výborné dezerty, jako třeba větrníky, panna cottu, pralinky nebo semi sféry. Prostě od začátku až do konce, od porcování, přípravy, vaření až po servírování, za tím vším stojí tým Restaurantu Vnuk. Zakládáme si na vysoké kvalitě, proto farmáře objíždíme osobně, sami si vybíráme a nakupujeme, poté také u nás v restauraci porcujeme a zpracováváme. Máme tak dokonalý přehled o všech ingrediencích, vaříme s pokorou a respektem ke všem surovinám. Připravujeme jídlo s příběhem, které lidi spojuje, koncept přípravy, který má hlavu a patu. Můžete nás také sledovat na našem FB

Přejít na web

Soutěžící produkty
Soutěž potravina a potravinář roku Královéhradeckého kraje 2021

Burgr z hovězího maso z unás vyzrálého 45d Angus, farma Paseky

Maso a masné výrobky

35

Škvarkový rilet

Maso a masné výrobky

14

Francouzský větrník s flambovanou hruškou krém s vanilkou a naším karamelem

Pekárenské a cukrářské výrobky

70
předchozí
následující

Provozovatelem webu je Regionální agrární komora Královehradeckého kraje, která jako správce osobních údajů používá na těchto internetových stránkách cookies za účelem zvýšení uživatelského komfortu, analýze návštěvnosti i přesnějšímu cílení reklamy. Více informací naleznete zde:

Přizpůsobit cookies
Odmítnout všechny
Přijmout všechny