Soutěžící 2025 - POCTIVÝ GRUND

06. 09. 2025


Zakladatel značky, Ing. Roman Plas, se rozhodl dělat věci jinak. Bez zbytečných konzervantů, dochucovadel nebo barviv. Vyrábí poctivé sušené maso pouze fermentací a sušením, nikoli tepelným opracováním. To zachovává přirozenou strukturu masa a zároveň umožňuje vznik typické „měkké“ konzistence, která je pro biltong charakteristická.

Letos se Poctivý Grund účastní soutěže Potravina a potravinář roku 2025 s produktem:

🟫 Vepřový BILTONG – Barbecue
Pikantní verze klasiky, která překvapí svou intenzivní chutí a jemnou strukturou. Maso pochází výhradně z českých chovů, výrobní proces je maximálně transparentní a bez zbytečné chemie.

Výroba probíhá v menším objemu, pečlivě kontrolovaném prostředí. Díky tomu si produkty Poctivého Grundu drží vysokou a stálou kvalitu, a právě to oceňují i zákazníci – mnozí se k nim pravidelně vracejí.

„Chci vyrábět maso, které si dám sám a s čistým svědomím ho dám i svým dětem,“ říká zakladatel značky. A právě tento přístup přináší výsledky – nejen v chuti, ale i v důvěře zákazníků.


🔔 Hlasujte pro Poctivý Grund v soutěži Potravina a potravinář roku 2025 a podpořte poctivou ruční výrobu s jasným původem!

předchozí
následující

Provozovatelem webu je Regionální agrární komora Královehradeckého kraje, která jako správce osobních údajů používá na těchto internetových stránkách cookies za účelem zvýšení uživatelského komfortu, analýze návštěvnosti i přesnějšímu cílení reklamy. Více informací naleznete zde:

Přizpůsobit cookies
Odmítnout všechny
Přijmout všechny