Soutěžící 2025 - V Mouce

30. 07. 2025


Letos se v soutěži Potravina a potravinář roku Královéhradeckého kraje představují hned třemi výrobky, které rozhodně stojí za pozornost:


🍞 Kváskový chléb s pekanovými ořechy

Elegantní a chuťově výrazný chléb s jemně nakyslým kváskem a sladkými pekanovými ořechy. Díky dlouhému kynutí má vláčné střídě a bohatou chuť. Skvěle ladí s máslem, sýrem nebo i jako delikatesní základ pro snídaňový toast.

🍺 Kváskový chléb s pivovarským mlátem

Spojení dvou řemesel – pekařského a pivovarského. Mláto, zbytek po výrobě piva, dodává chlebu originální chuť, výživovou hodnotu a lehce rustikální texturu. Jde o výjimečný chléb s příběhem a respektem k udržitelnému přístupu.

🍩 Povidlová buchta

Klasika, kterou si zamilujete na první sousto. Měkké těsto, šťavnatá povidlová náplň a jemně sladká chuť dělají z této buchty dokonalý návrat k babiččiným receptům – jen v novém, precizně řemeslném podání.


Proč podpořit právě Pekárnu V Mouce?

  • Ruční práce a kvásková tradice

  • Kvalitní, lokální suroviny bez náhražek

  • Originální nápady a chuťový zážitek

  • Důraz na udržitelnost a otevřenost výroby


Hlasujte s chutí

Pečou to jinak – a pečou to skvěle. Pokud milujete chleba, který má tělo i duši, a buchty, které skutečně chutnají po ovoci, pak dejte hlas Pekárně V Mouce. Každý jejich výrobek je oslavou řemesla, poctivosti a radosti z pečení.

V MouceV MouceV MouceV Mouce
předchozí
následující

Provozovatelem webu je Regionální agrární komora Královehradeckého kraje, která jako správce osobních údajů používá na těchto internetových stránkách cookies za účelem zvýšení uživatelského komfortu, analýze návštěvnosti i přesnějšímu cílení reklamy. Více informací naleznete zde:

Přizpůsobit cookies
Odmítnout všechny
Přijmout všechny